Üdvözlünk a Napos Oldal Program oldalán

A magyarországi éttermek, cukrászdák, pékségek és egyéb vendéglátóhelyek  számára biztosítunk egy gyorsan kialakítható hatékony rendeléskezelési rendszert kiszállítási szolgáltatás bevezetéséhez.

A kínált megoldás a helyzet kezelésére

A partnerek számára a helyzet kezelésére egy gyorsan felállítandó rendelés
fogadási szolgáltatás bevezetésére teszünk ajánlatot, ami egy nagy lépcső lehet a
kiszállítás szolgáltatás bevezetése felé.

Miért fontos és hasznos a rendeléskezelési rendszer?

  • A szolgáltatás egy olyan online felületet ad a partnereink kezébe, amit mind a vásárlóknak, mind a dolgozóknak egyszerű használni.
  • Ezzel az a célunk, hogy támogassuk a magyarországi vendéglátó helyeket és kistermelőket, a járvány okozta új körülményekhez való alkalmazkodásban.
  • Szeretnénk segíteni, hogy minél többen tudják a kiszállítást saját munkaerővel megoldani, ezzel akár munkahelyeket mentve meg.
  • Úgy gondoljuk, hogy a szolgáltatás bevezetésével egy mindenki számára előnyös megoldást tudunk biztosítani, ami akár hosszútávon is egy új megtérülő üzletággá nőheti ki magát.

Mit kínálunk a Napos Oldal Programban?

Felület a kínálat
megjelenítésére

Tájékoztatási felület a házhozszállítási
szolgáltatásról

Online rendelésfeladási
megoldás

Többféle fizetési megoldás

Bankkártya elfogadás
(Paylike)

Egyedi kiszállítási
díjszabás

Automatikus elektromos számlázás

Arculathoz igazítás

Adatkezelési megfelelés
(GDPR)

Mennyi idő alatt készítjük el az új rendszert?

alatt elérhető lesz számotokra az új megoldás!

  • Az új megoldást úgy alakítottuk ki, hogy a helyzet súlyosságát figyelembe véve nagyon gyorsan használatra készen álljon a számotokra.
  • Épp ezért a megrendelést követően egy emait fogtok kapni arról, hogy milyen információkra van szükségünk tőletek a rendszer bevezetéséhez.
  • Amint megérkeztek hozzánk ezek az információk, nekiállunk a bevezetésnek, és egy napon belül átadjuk számotokra a kész rendszert.

Milyen csomagajánlataink vannak?

  • Annak érdekében, hogy a legtöbb igényt rugalmasan ki tudjuk elégíteni két csomagot alakítottunk ki partnereink számára.
  • A GOLD csomagot azok számára készítettük, akik a rendszer karbantartását és üzemeltetését ránk szeretnék bízni. Ebben a csomagban az ételek folyamatos feltöltésétől a rendszer karbantartásáig, ellenőrzéséig és naprakészen tartásáig mindent mi intézünk. A rendszer felállítását ebben az esetben kedvezményesen végezzük el , valamint az első hónap karbantartást garancia keretein belül ingyen végezzük.
  • A SIMPLE csomagban a partnereink megkapják a rendszer működtetéséhez szükséges adatokat és a garanciális időn túl a rendszer karbantartását átadjuk. Ebben a csomagban az alap 10 db étel feltöltésén túl a többi étel feltöltése az étterem feladatává válik.

Csomagok részletes tartalma

GOLD CSOMAG

50 000 Ft + 25 000 Ft/hó üzemeltetési díj
  • 2 hónap törlesztési idő (teljes karantén esetén is fizetendő)
    25 000 Ft/hónap
  • Szolgáltatás módosítása ingyenes igény esetén
  • Üzemeltetési díj: 25 000 Ft/hó
  • Rendszerkarbantartás
  • Korlátlan termékfeltöltés
  • Telefonos ügyfélszolgálat
  • Emailes ügyfélszolgálat
  • 1 hónap ingyenes támogatás
  • Tartalomkezelés
  • Videós és szöveges oktatóanyagok
  • 4 hónap hűségidő
Ajánlott

SIMPLE CSOMAG

75 000 Ft Ez a csomag üzemeltetést nem tartalmaz
  • 3 hónap törlesztési idő (teljes karantén esetén is fizetendő)
    25 000 Ft/hónap
  • Óradíj: 12 000 Ft/óra
  • Nincs üzemeltetési díj
  • Nincs rendszerkarbantartás
  • Max 10 db termékfeltöltés
  • Telefonos ügyfélszolgálat (probléma bejelentésre)
  • Emailes ügyfélszolgálat (probléma bejelentésre)
  • 1 hónap ingyenes támogatás
  • Nincs tartalomkezelés
  • Videós oktatóanyagok
  • Nincs hűségidő

Referenciáink

Gyakran Ismételt Kérdések

RENDSZERREL KAPCSOLATOS KÉRDÉSEK

Igen. Azért szükséges, mert a terminálok a vendég személyes jelenlétében tudják elfogadni a bankkártyás fizetést, így viszont az otthonából is el tudja végezni a fizetést.

Igen. Ebben az esetben a telefont fogadó kollégának kell felvinni a rendelést a rendszerbe, és amint ez megtörténik a rendszer automatikusan kiküldi a számlát a megadott adatok alapján.

A billingo rendszeréből egy gombnyomással ki tudod nyomtatni a számlát több példányban is.

Az átvevő pontok olyan helyszínek, ahova vállalod a kiszállítást, és a vendégednek így nem szükséges elmenni az éttermedik, hanem egy közelebbi helyszínen is át tudja venni azt. Azért hatékony ez a megoldás, mert így egy helyen akár egyszerre több ételt is át tudnak venni a vendégek, így könnyítve a kiszállítás folyamatát.

Igen. A rendszerünkben beállíthatod, azt is, hogy akár valamelyik átvevőpontot választhatja a vendég. Ezeknek a helyszíneknek akár más díjszabást is szabhatsz, mint a teljes házhozszállítás esetében.

Nem. A rendszer alap beállításaival nem tudsz variálható termékeket létrehozni. Ennek a beállítása extra költségeket vonhat maga után.

Igen. Amennyiben menüs rendszerben tervezel dolgozni abban az esetben lehetőséget tudunk biztosítani a vendégeknek, hogy egy heti menüt egyben rendeljen meg.

Plusz funkciók kialakítására is meg van a lehetőség, ez azonban plusz költséget is von maga után. Az extra beállításokról külön szerződést kötünk.

A rendszer támogatja a rendelések kezelését, a szállítást azonban minden étteremnek magának kell megszervezni. Ennek segítése érdekében az alábbi cikkben összegyűjtöttük a leginkább elterjedt megoldásokat, amiknek a megfontolását a partnereinknek is javasoljuk.

Amennyiben megkapjuk a szükséges információkat a kialakult arculatotokról (használt színek, betűtípusok, képek) a rendszer felállítása közben az oldalt is hozzáigazítjuk.

A Billingo (online számlázási rendszer) előfizetési díja bruttó 12 700 Ft/év, amit a Billingonak kell kifizetni.

OTP SimpePay-es bankkártyás fizetés esetén meg kell venned a hozzá tartozó bővítményt, aminek az ára: 24 000 Ft + ÁFA. Ezt az összeget nem nekünk kell kifizetned.

ADMINISZTRÁCIÓVAL KAPCSOLATOS KÉRDÉSEK

A munka elvégzéséhez szükségünk lesz a cég illetve a cég vezetőjének az adataira, hogy az adatkezelési tájékoztatókat be tudjuk állítani. Ezen felül szükségünk a kommunikációs elérhetőségeire a vállalkozásnak, ahol szükség esetén a vendégek elérhetik az éttermet. Végül pedig a tárhely-hozzáférési információkra lesz szükségünk, hogy hozzá tudjuk csatolni a rendszert a honlapotokhoz. Minderről részletes tájékoztatást küldünk a munka megkezdésének pillanatában.

Igen. Minden munkánkról számlát állítunk ki.

A jelenlegi helyzetben a kormány adómentességet biztosít a vendéglátóhelyek számára, de az általunk kiállított számlák ÁFA-mentesek.

Igen. Minden munkánkra 1 hónapos garanciát vállalunk. Ebben az időszakban a rendszer használatával kapcsolatos kérdéseket és az esetleges optimalizálásokat ingyenesen elvégezzük.
A garancia nem terjed ki a termékek feltöltésére, a design módosítására és új funkciók bevezetésére. 

Igen. Amennyiben a GOLD csomagot választod a havidíjért cserébe mi intézzük neked a honlap üzemeltetését.

Az üzemeltetés keretein belül vállaljuk, hogy a rendszert karbantartjuk, a frissítéseket elvégezzük, valamint az új termékeket felvisszük és beállítjuk.

Bármilyen kérdés merülne fel a rendszer használatával kapcsolatban az ügyfélszolgálatunk a lehető leghamarabb megválaszolja azt.

Az üzemeltetésbe új funkciók bevezetése és a design megváltoztatása nem tartozik bele. 

Az oldal árát átutalás formájában a szerződésben feltűntetett számlaszámra utalva tudod kifizetni.

Igen. A SIMPLE csomag esetében 3 hónapos részletben, a GOLD csomagnál 2 hónapos részletben tudsz fizetni. Ez azt jelenti, hogy mindkét csomag esetében havi 25000 Ft-os díjat számlázunk ki.

Azok a partnereink, akik igénylik a rendszerüzemeltetést, számos egyéb szolgáltatás mellett a rendszeren keresztül beérkező forgalom 2%-ért vállaljuk az üzemeltetést.

Ez egyéni megegyezés kérdése. Igyekszünk minden bajba jutott cégnek segíteni, de a rendszer elsősorban a vendéglátásra lett kialakítva. Vedd fel velünk a kapcsolatot, és megbeszéljük, hogy miben tudunk segíteni.

Amennyiben nincs még honlapod abban az esetben két megoldást tudunk javasolni.

Az első, hogy a mi rendszerünket használod. Ebben az esetben az URL cím a következőképp néz majd ki: https://naposoldalprogram.hu/ettermed-neve.

A másik lehetőség, hogy új tárhelyet és domain nevet kell igényelned. Ennek az elintézését azzal tudjuk segíteni, hogy tanácsot adunk, melyik tárhelyszolgáltatót válaszd, valamint átadunk egy listát, amiben leírjuk az igénylés menetét. Ennek az átfutási ideje pár napot igénybe vehet, valamint némi plusz költséggel is kell számolnod (kb. max 15 000 Ft, amit a tárhely szolgáltatónak kell kifizetned).

Az új rendszert nem integráljuk bele meglévő honlapba. A honlap mögé csatoljuk, így tudjuk garantálni ezt a kedvezményes árat a rendszer bevezetésére.

Csapatunk

Rotter Zsanett

Rotter Gergely

Pohner Ádám