Rólunk

A Napos Oldal Programot azoknak a vendéglátóhelyeknek hoztuk létre, akik szeretnének kiemelkedni, és minőségi szolgáltatásokat biztosítani a vendégeik számára. A szolgáltatásainkat is ennek a tudatában állítottuk össze, hogy mi is legalább olyan minőségű szolgáltatásokat biztosítsunk számotokra, mint amit ti szeretnétek nyújtani ügyfeleink számára.

 

Alapítóink az élet különböző területeiről érkeztek így teljesen eltérő tudást adtak a Napos Oldal Programhoz, ami miatt képesek vagyunk ilyen széles skáláját nyújtani a szolgáltatásoknak. Ezeket szeretnénk folyamatosan fejleszteni és bővíteni, hogy számotokra a lehető legtöbb problémátokat meg tudjuk oldani.

 

Ezen felül fontosnak tartjuk azt is, hogy visszaadjunk valamit a világnak és a bolygónak abból, ami nekünk eddig jutott, ezért veszünk részt rendszeresen önkéntes munkákon, melyek keretein belül a Karantén Kantin Szakácskönyvet támogatva 120 adag ételt jutattunk el kórházi dolgozók számára, és szeretnénk ezt tovább folytatni.

 

Ezen felül hosszútávon is szeretnénk tenni azért, hogy a munkánkkal hozzájáruljunk ahhoz, hogy javítsunk valamilyen formában a magyarországi helyzeten.

Csapatunk

Rotter Zsanett

Rotter Gergely

Pohner Ádám